Kategorier

Kalender

June 2021
M T W T F S S
« Mar    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Att tänka på när du ska köpa barnvagn

 

 

Något som du alltid måste tänka på när du ska köpa en barnvagn, är att det måste finnas ett barn att lägga i denna gulliga och säkra produkt. Jag där handlar det ju om tillverkningen, vilket då så att säga är det enklaste och roligaste jobbet. När det är gjort är det leveranstid på 9 månader på denna lilla underbara varelse som ska förgylla ert familjeliv och göra livet komplett. Ja, det är faktiskt underbart att vara förälder. Även om det kan vara mycket jobb och det under vissa perioder är mycket jobbigt, så är det ändå något som ingen ska missa i livet.

När det nu är en väntetid på hela nio månader på den underbara gåvan ni sedan ska få, så finns det alltså massor med tid att lägga på att finna de bästa redskapen för att ta hand om ett barn. Vad är det då som måste finnas. Ja, idag vill alla ha en barnvagn, bilbarnstol, skötbord samt en babysäng. Utöver detta tillkommer sedan plats för kläder, babykläder och lakan samt handdukar. När ni har allt detta klart så är allt perfekt och klart för ankomsten av den nya varelsen. Här ska det dock handla om valet av barnvagn, där du ska få valet av tre som kan anses säkra och håller en mycket hög kvalitet. Dessa är tagna från topplistor på bästa barnvagnar 2019 hos advized.se

Andra viktiga detaljer för den nyfödda

Innan du får information om de bästa barnvagnarna 2019, så ska det handla om de andra sakerna. I det fallet ska du tänka kvalitet när det gäller allt. Till och med handdukar är viktiga. Du väljer helt enkelt de i bomull som är lent mot huden samt verkligen suger upp fukt där de används. Likaså gäller valet av blöjor och våtservetter. Här ska du välja milda våtservetter och blöjor som håller barnet torrt. När de sedan blir lite större och det är dags att vänja av med blöjan, är det dags att sänka kvaliteten så de inte är för bekväma.

Något annat som är mycket viktigt är en stabil barnsäng samt det samma gällande skötbord. Se till att du har bra väggar och höga sidor på dessa produkter, så att det inte finns en chans för ditt barn att falla ur. När det sedan gäller bilbarnstolen, så ska du alltid välja detta efter försäkringsklass, vilket också medför att du erhåller en hög kvalitet och en säker stol.

De bästa barnvagnarna 2019

Nu ska du inte behöva vänta längre, utan här kommer de bästa barnvagnarna som har ansetts vara de som håller höst kvalitet 2019. Faktum är att det också är relativt bra priser på dem, men inget rörande priset ska få tulla på säkerhet och kvalitet när det gäller barn. Här är det Britax, Emmeljunga och Cybex som leder marschen mot läran att gå.

  • Emmaljunga Super Viking: Här anser vi att detta är det bästa valet, då både pris och kvalitet samt säkerhet står i paritet med varandra. Priset är enbart 6 500 kronor, vilket gör att det blir ett val som nästan alla familjer kan stå ut med.
  • Britax Go Next: Denna barnvagn är ett av de bästa valen 2019. Priset är under 9 000 kronor och du får mycket utrustning och funktioner med detta val av kvalitet och säkerhet.
  • Cybex Balios S: Här handlar det faktiskt inte om någon barnvagn där du lägger en nyfödd. Detta är en sittvagn, vilket då betyder att du redan från start vet vilken vagn du ska välja när den lilla krabaten har kraft nog att sitta upp under era sköna och spännande promenader.

Säkerheten är alltid det viktigaste

Allting som du väljer till ditt barn ska vara baserat på en enda sak. Det är att de saker och produkter du använder är säkra. Är de det kommer också detta att medföra en bra kvalitet. Anledningen till det är att något som är säkert, också måste hålla en hög kvalitet. Annars är det helt enkelt inte säkert.